Strippen

 

grijze strippen in donkere treden

Bij de uitvoering van de strippen kan gevarieerd worden met het aantal strippen per trede, evenals de kleur en het materiaal. Hierbij valt te denken aan kunststof of RVS. Ook het model van de anti slip strippen is te kiezen, geribbeld of half rond. U kunt de kleur aanpassen naar de kleur v/d treden zodat deze mooi bij elkaar passen. Wanneer er RVS strippen toegepast worden kun je bijvoorbeeld ook denken aan RVS leuningen en zelfs de deurgrepen. Zo krijgt u overal dezelfde kleur en materiaal waardoor je eenheid creëert in het interieur.

De treden van uw trap kunt u vlak laten uitvoeren en eventueel laten bekleden met een traploper, geheel in uw eigen stijl.

Wanneer er geen bekleding op de treden gekozen wordt, bestaat de mogelijkheid om slijtstrippen in uw treden te laten aanbrengen. Dit is enerzijds aan te raden vanuit een stuk onderhoud; door deze strippen slijt de lak of verf op de treden namelijk minder snel. Anderzijds kunnen gelakte treden zeer glad zijn, waardoor vanuit het oogpunt veiligheid ook vaak gekozen wordt voor het opnemen van strippen in de treden. 

Veelzijdig in maatwerk

Lentifa Albergen

Diekersweg 9A
7665 VB Albergen
+31 546 44 15 68
info@lentifa.nl