Spillen

De spillen van de trap zijn de hoofdbalusters waarin de bomen en treden als het ware zijn opgesloten. 

Voor de spillen kunt u ervoor kiezen om deze een fraaie bewerking mee te geven. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Bij gedraaide balusterpaaltjes kan er bijvoorbeeld voor gekozen worden om ook de spil uit te voeren in deze gedraaide vorm. Het laten infrezen van een canelure is eveneens een mooie mogelijkheid om uw spil een eigentijdse uitstraling te geven. 

De spil kan aan de boven- en onderzijde ook afgewerkt worden met een bijzondere spilkopafwerking. Bijvoorbeeld een piramidepunt aan de spil zelf, en het opzetten van een gedraaide bol of een vlakke pet. 

  Spiltype 90-90 R8 bovenzijde piramidepuntSpiltype 90-90 Fase bovenzijde met piramidepuntSpiltype 90-90 1LC uitgevoerd in Amerikaans essen, gebeitstOnderzijde van de spillen voorzien van druppels, mahonie, blank gelakt.Spiltype 90-90 2LC bovenzijde met ronde knop.Spiltype gedraaid model 55-E met boven een ronde knop. Hardhout wit behandeld.Spiltype 90-90 bovenop voorzien van een sierpetSpiltype 90-90 1LC bovenzijde voorzien van verdikking en piramidepunt.Spiltype 90-90 Facet, bovenzijde voorzien van sierpet.                                                             

Het scala aan mogelijkheden is zeer divers, zodat uw trap de uitstraling krijgt die geheel naar uw wens is. Uiteraard staan wij u graag terzijde bij het maken van uw keuze.                      

Veelzijdig in maatwerk

Lentifa Albergen

Diekersweg 9A
7665 VB Albergen
+31 546 44 15 68
info@lentifa.nl