Ronde trappen

 

 Mahonie spiltrap in onderkwart uitvoering. Rechthoekig leuningmodel. Balusters in RVS.Het vervaardigen van een trap met gebogen binnen- en buitenboom.Trap met gebogen binnen- en buitenboom.Kuipstuk. Ronde trap met gebogen binnen- en buitenboom.Ronde trap.Witte ronde trap met gebogen binnen-en buitenboom. Treden en leunig in eiken. Leuningmodel Omega. Gedraaide balusters en spillen. Spilknop met gedraaide knop.Ronde trap, gebogen binnen- en buitenboom.Eiken treden en leuning. Leuningmodel Omega. Gedraaide balusters en spillen. Spilkop met gedraaide knop. Witte ronde trap, gebogen binnen- en buitenboom, leuningmodel Omega.Gedraaide balusters en spil. Spil met gedraaide knop en druppel. Witte ronde trap. gebogen binnen- en buitenboom.Rechthoekige balusters met dubbele canelure. Spil met dubbelecanelure afgewerkt met pet.                                      Witte ronde trap met gebogen binnen- en buitenboom.Leuningmodel Omega. Gedraaide balusters en spil. Spil met gedraaide knop en druppel.                                 Witte ronde trap, gebogen binnen-en buitenboom. Treden en leuning eiken. leuningmodel Omega. Gedraaide balusters en spillen. Spilkop met gedraaide knop.

Naast de vierkante trapmodellen maken wij ook trappen met ronde bomen. (De zogenaamde trappen met kuip- en/of wrongstuk). Dit zijn speciale trapmodellen waarvoor de maatvoering van het trapgat erg belangrijk is om de trap mooi te laten uitkomen.

Een ronde trap is een fraai pronkstuk dat grotendeels nog met de hand wordt gemaakt. Deze trap is een echte eyecatcher in uw woning of bedrijf.

Trapgatmaatvoering:

De maatvoering is van cruciaal belang voor een ronde trap, om de ronding mooi uit te laten komen. Het beste kunt u tijdens het ontwerpen van  uw woning/bedrijf de trapgatmaatvoering bepalen.

Wij adviseren u hierbij graag!

Veelzijdig in maatwerk

Lentifa Albergen

Diekersweg 9A
7665 VB Albergen
+31 546 44 15 68
info@lentifa.nl