Lenferink trappen en deuren Albergen

Lenferink Timmerfabriek is een familiebedrijf en in 1975 opgericht door B.J. Lenferink als aannemers-/timmerbedrijf. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden gespecialiceerd in het maken van maatwerk houten trappen en deuren.

Lenferink Timmerfabriek combineert de kennis van het oude ambacht met moderne hedendaagse technieken zoals het ontwerpen in 3D en produceren op een CNC gestuurde machine. Wij zijn een kleine, flexibele organisatie en zijn hierdoor uitstekend in staat om uw persoonlijke wensen te realiseren. Al meer dan 45 jaar worden onze producten met vakmanschap en passie gemaakt.

Als bedrijf staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige trappen en deuren, waarbij maatwerk en goede service hoog in het vaandel staan.

Ons stappenplan

1 Offerte aanvragen

Op onze website vindt u een breed aanbod aan informatie over onze producten. 

Wij nodigen u echter ook graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Met deskundig advies helpen we u graag bij het maken van de keuzes die geheel bij u en uw woonstijl passen.

2 Inmeten

Wanneer wij een trap voor u mogen maken, komen wij deze van tevoren in uw woning of bedrijfspand inmeten.

Mochten we bij dit bezoek vanuit onze vakkennis nog bijzonderheden tegenkomen, dan bespreken we met u een hiervoor passende oplossing.

3 Tekenen

De meetgegevens worden ingevoerd in ons systeem, waarna de constructietekening van uw trap gemaakt wordt.

U ontvangt van ons een plattegrond en 3D tekening, ter visualisatie en controle van de gegevens.

4 Produceren

De verschillende onderdelen van uw trap worden met veel vakmanschap en precisie vervaardigd in onze timmerfabriek.

Eveneens wordt hier de door u gekozen afwerking aangebracht.

5 Monteren

U kunt uw trap bij ons desgewenst als bouwpakket afhalen.

Maar ook de gehele montage in uw woning kunnen wij als service aanbieden. De trap wordt hierbij op locatie in elkaar gezet, compleet met eventuele hekwerken.

Duurzaam werken

Lenferink Timmerfabriek vindt het belangrijk om verantwoord om te gaan met zowel haar mensen als het milieu.  Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, hebben we dan ook een aantal bewuste keuzes gemaakt om duurzaam te kunnen ondernemen:

Veelzijdig in maatwerk

Lentifa Albergen

Diekersweg 9A
7665 VB Albergen
+31 546 44 15 68
info@lentifa.nl